Handboogsport van Dorst bv

Al meer dan 40 jaar een begrip in de handboogsport in Nederland.
In onze ruim opgezette winkel vindt u een grote verzameling van artikelen.

Ons uiterst gekwalificeerd personeel staat klaar om u te helpen bij het uitzoeken
van het materiaal dat bij u past. Nadat uw keuze is gemaakt is er natuurlijk plek
om deze te testen en af te stellen. Wij beschikken over 18 indoor banen en een
buitenveld voor de lange afstanden.

 

Uw bezoek aan de winkel

We doen ons uiterste best om een divers aanbod handboogmateriaal aan te bieden in de winkel. We hebben echter niet alles wat we in de webshop aanbieden voorradig in de winkel. Bent u op zoek naar iets speciaals neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

 

Vacature

Wegens constante groei van onze winkel en webshop zijn we op zoek naar iemand die ons team komt versterken. Jouw voornaamste taak bestaat uit het zelfstandig verkopen en afstellen van handboogmateriaal in de winkel, verwerken en verzenden van internetbestellingen, onderhoud van de webshop en de communicatie (telefoon en e-mail) met de klanten van de webshop/winkel. Kennis van handboogsport is geen must maar wel een pre. We bieden je een functie van 30 tot 40 uur per week aan in een jonge, dynamische werkomgeving.

Klik hier voor de volledige vacature

 

Traditoneel

Om in te springen in deze groeiende dicipline van het boogschieten hebben wij een speciale hoek van de winkel ingericht voor traditionele bogen. Wij zijn o.a. leverancier van het populaire Bearpaw (sinds begin 2017). Onze voorraad wordt gaandeweg uitgebreid zodat we zoveel mogelijk uit eigen voorraad kunnen leveren.

Ook voor alle accessoires voor deze tak van sport bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust langs om een kijkje te nemen en wij zoeken samen met u een boog uit die bij u past en ervaar het gevoel van het "echte" boogschieten.

 

Sportprijzen

Ook voor sportprijzen bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan bekers, medailles, wandborden, beelden etc. Met de eigen graveerdienst kunnen we snel plaatjes en medailles graveren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Openingstijden

Maandag Gesloten (Telefonisch bereikbaar van 9:00 - 16:00 uur)

Dinsdag 09.00 tot 12.00 uur en 13:00 tot 19:30 uur (koopavond)

Woensdag 09.00 tot 12.00 uur en 13:00 tot 17:30 uur

Donderdag 09.00 tot 12.00 uur en 13:00 tot 17:30 uur

Vrijdag 09.00 tot 12.00 uur en 13:00 tot 17:30 uur

Zaterdag 09.30 tot 16.00 uur

 

 


Contact & route winkel Nederland (Baarschot)